torstai 3. toukokuuta 2012

Lempi

"Mä haluun antaa mielihyvää, lisää lempee sun päiviin"


Lempi
Matti Klenell
2012

Esittelyssä Matti Klenellin Lempi-lasit. Nämä ovat Iittalan uutuuksista ehdoton suosikkini! Lasi on suupuhallettua ja ihanan yleellisen ohutta. Reunaa kilauttamalla kuuluu ihan oikeaa helinää. Parasta on, että nämä lasit sopivat ihan joka tilanteeseen, niin ruokapöytään kuin viinilasiksi juhlatilaisuuteen. Todella monikäyttöisiä, kauniita ja nerokkaasti muotoiltuja. Rakastan!


Laseja on saatavana neljässä värissä ja itse päädyin tähän harmaaseen. Se sopii lasin monikäyttöiseen luonteeseen ja natsaa muuhun astiastoon kivasti. Minulla on tähän mennessä neljä Lempeä, kaksi Sokokselta ja kaksi Iittala Outletistä. Ainakin yksi pari mahtuisi hyvin vielä joukkoa täydentämään! Lasia on saatavana myös ihanan herkullisena tumman lilana, joka houkuttelisi kyllä myös kummasti. Ainoa miinuspuoli, jonka näistä keksin, on melko korkea hinta. Värilliset versiot maksavat 30-40e parilta ostopaikasta riippuen.



Eivätkös olekin suorastaan hurmaavia!

3 kommenttia:

  1. Nuo on kyllä kauniit :) Sopii arkeen ja juhlaan!

    VastaaPoista
  2. Meillä on violetteina, tykkään. Ja erityisen plussan saa pinottavuudesta, meillä kun ainakin kaappitilaa on niin naftisti.

    VastaaPoista
  3. Pinottavuus on todellakin suuri plussa! Harva "hienompi ja siistimpi" juomalasi menee käteviin pinoihin.

    VastaaPoista