torstai 3. toukokuuta 2012

Alku aina hankalaa!

Nyt se on tehty!

Olen jo pitkään miettinyt oman blogin perustamista, mutta se punainen lanka on ollut hukassa. Mikä minun elämässäni olisi kirjoittamisen arvoista? Asiaa pohtiessa tuli mieleen, että rakkaan intohimoni, suomalaisen designlasin keräilyn, esitteleminen voisi olla kivaa! Astiaharrastukseni tutkimustyö ym. sijoittuu pääsääntöisesti kokonaan internettiin, joten olisi loogista, jos omakin kokoelma olisi jossain esillä. Ihan vain vaikka omaksi iloksi!

Keräilytahtini ei kuitenkaan ole kovin hurja eikä kokoelmanikaan vielä kovin mittava, joten olisiko sellaisesta mahdollista saada mitään kiinnostavaa aikaiseksi? Jos hankin yhden kipon tuolloin ja toisen kupin tällöin, ei sitä voi hyvällä tahdollakaan kutsua kovin jännittäväksi.

Ystävieni ehdotuksesta, tämä ei siis tulekaan olemaan pelkkä astiablogi! Lasiesineiden ja astioiden lisäksi muukin suomalainen design, esimerkiksi tekstiilit tulevat varmasti olemaan esillä ja tuskinpa siitä mitään haittaa on, vaikka muutakin elämääni välillä esittelisin. En ole koskaan ollut kovin hyvä ylläpitämään tiukkaa järjestystä, joten luultavasti odotettavissa on täälläkin suuntaan ja toiseen rönsyilevää tekstiä suloisessa sekasotkussa!

Postausideoita on jo jonoksi asti, joten eiköhän tämä tästä lähde käyntiin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti