maanantai 11. kesäkuuta 2012

Paluu arkeen

Nyt on lomailut lomailtu ja paluu arkeen kolahtanut jo täysillä päälle. Edessä tulee olemaan työntäyteinen kesä, onneksi kerrankin suurin piirtein ihmillisillä työajoilla. Kesäksi ei mitään sen kummempia suunnitelmia ole, mutta vapaille viikonlopuille olisi tietenkin mukava keksiä jotain tekemistä ettei koko kesä mene ihan työ-kotisohva-väliä sahatessa. Koiraharrastuksessa kesä on kulta-aikaa, joten sillä saralla tulee varmaan aktivoiduttua. Blogia en kuitenkaan aio unohtaa vaan postausideoita on taas odottamassa toteutusta! Heti kun vaan saan jostain revittyä vapaan ajankolosen, otan kyllä kameran ja lasiesineet taas esiin.

Iittalan verkkokauppaa on tullut silmäiltyä ahkerasti, mutta kesän kampanjasta ei ole löytynyt mitään kovin sykähdyttävää. Vihreät HotCool-lasit sopisivat varmaan kesäkattaukseen mainiosti ja Kartion käytännöllisiä jälkiruokakulhoja tuskin koskaan on liikaa, mutta välillä on pakko kysyä itseltä, että tarvitsisinko minä todella näitä.

Facebookissa Iittalasta tykkäämällä saa -30 % alennuskoodin verkkokauppaan, joten jos mielessä on ollut jokin hankinta, kannattaa tuo nyt hyödyntää! Allekirjoittanut on muun muassa Alvar Aalto-kokoelmaa ihaillut aktiivisesti taas viime aikoina...

2 kommenttia:

  1. Minäki aattelin,että raskisko nyt ostaa tuolla tykkäystarjouksella vaalean lilan pikku-vitriinin, ihastuin heti siihen kun se vuojen alusta tuli myyntiin, lila on ollukki mun lempiväri pienestä asti! :)

    VastaaPoista
  2. Tuo 30 prosenttia tuntuukin jo vähän loppusummassa, joten kyllä sen hyödyntäminen houkuttaisi! Minulle yksi pitkäaikainen haave on ollut lila Aalto-maljakko, jaamme siis lilainnostuksen. ;)
    Minulla oli jossain vaiheessa hiekan värinen pieni Vitriini, mutta lahjoitin sen sitten eteenpäin. En vain jotenkin millään keksinyt sille järkevää käyttöä enkä saanut sisustukseen sopimaan. :( Ovathan ne kauniita esineitä, mutta jotenkin en osaa yhtään käyttää niitä.

    VastaaPoista