sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Lasiharrastajan pyhät sanat


Myönnän rehellisesti olevani täysin Iittala-addikti. Jos joskus haluan piristää itseäni, menen kauppareissun ohessa kiertämään Iittalan astiahyllyt. Ne kaikki kauniit esineet tuovat minulle niin ihanan ja iloisen mielen. Tämä jos mikä on rakkautta!

Vähän aikaa sitten saimme lahjaksi eräitä Iittalan laseja. Ennen kuin esittelen itse lasit, haluan tehdä tämän postauksen ihan vain paketista. Se oli niin tyylikäs ja teki minuun vaikutuksen, joten pakkauslaatikko on todellakin ansainnut ihan oman postauksensa.

Minulla taisi mennä kylmät väreet kun luin tämän tekstin. Ehkä se voisikin olla Iittala-harrastajan määritelmä, allekirjoitatko sinä nämä "lasiharrastajan pyhät sanat"?

The progressive philosophy of our design heroes, Kaj Franck And Alvar Aalto, still inspires us to keep Iittala forever relevant. We don't just create beautiful objects. We believe in timeless design that will never be thrown away.


3 kommenttia:

  1. Nyt iski kateus,ihana laatikko!! :)

    VastaaPoista
  2. PPstä löysin tieni blogiisi.
    Harvoin tulee selattua näin kauas taaksepäin uusia blogeja! Eli kiinnostavaa luettavaa täältä löytyy :)

    Ensimmäinen kappale on niin totta! Minäkin poikkean Iittalan hyllyjen ääreen erittäin usein kauppareissuilla, vaikkei siellä olisikaan mitään uutta, mutta se riittää, että näkee niitä vanhoja <3

    -Anne

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi! Mukava kuulla, että löysit mieleistä luettavaa. :)

      Poista