keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Arabia Fire


Fire
2012 
Nathalie Lahdenmäki


Yksi tämän syksyn lemppari mielenlämmittäjistä on ehdottomasti tämä Arabian melko uusi Fire-kynttilälyhty. Muistan kun näin lyhdyn ensimmäisen kerran, saatoin vain ihmetellä, että mitä kummaa materiaalia tuo on. Lyhty näytti pehmeältä, mutta eihän kynttilälyhty voi olla vaahtomuovia! Oli pakko päästä kokeilemaan pintaa ja täytyy sanoa, että ennen Firea enkä tämän jälkeenkään ole törmännyt vastaavaan tuotteeseen. Kynttilälyhty on siis vaahtokeramiikkaa ja muistuttaa ihanasti talvista lumilyhtyä tai uuden lumen pehmeää pintaa. Oma lyhtyni on pienempi 9 cm versio Firestä ja suositushinta on tällä hetkellä 40 euron pintaan. Itse ostin tämän kesällä Iittala Outletistä muistaakseni noin parinkympin hintaan.



Materiaali on huokoista ja suoraan sanottuna täynnä reikiä. Lyhdystä murtuu helposti pieniä paloja, joten kovin kovakouraisesti tätä tuotetta ei saa kohdella. Valo siivilöityy ihanasti vaahtokeraamisen pinnan läpi, luoden pehmeän kehän ympärilleen. Fire on todellinen tunnelmanluoja.


3 kommenttia:

  1. Tämä näyttää kyllä tosi mielenkiintoiselta materiaalilta. Pitää kyllä kosketella itsekin kun jossain törmää tähän ihanuuteen.

    VastaaPoista
  2. Valtavan kauniita laseja, iittalan lasia löytyy kotoanikin, arabian ja alvar aallon, myös vanhaa riihimäen lasia, -nyt täytyy lähteä kirppikselle,niitätäälläon kymmeniä. Hyvää alkavaa uutta vuotta sinulle !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos samoin myös sinulle ja kiva kun vierailet blogissani! :)

      Poista